Bloggen

Sådan forstørres billeder uden at miste detaljer i Photoshop CC 2018

Med den nye Adobe Photoshop CC 2018 kom en ny billedforstørrelsesalgoritme, "Preserve Details 2.0", som en forbedring i forhold til den tidligere opsamlingsalgoritme, der var på plads siden 2013.

2.0-versionen giver bedre detaljer, når det kommer til at forberede billederne til store skalerede udskrifter og muligvis reducerer behovet for et ultra-højt-megapixel medium formatkamera til store udskrifter.

I denne otte minutters video viser fotografen og retoucheren Michael Woloszynowicz fra Vibrant Shot Photo forskellen i kvalitet mellem de originale og de nye versioner af Preserve Details-funktionen.

 

Han demonstrerer dette på et billede han tog, og resultaterne kan overraske dig.

Billede opskalering er en betydelig og vanskelig proces, og det er godt at kende de teknikker, der er involveret i det, især når du sender dine billeder til dine kunder.
I stedet for at stole på nørderne i printcentrene gør denne nye algoritme det nemmere at have fuld kontrol over de udskriftsreparerede billeder.

Selvom denne funktion muligvis ikke er nødvendig for standard magasinformatudskrifter, vil det helt sikkert være nyttigt, når det kommer til store tryk til dit bryllup, kunst eller endda reklamearbejde.

For at bruge denne funktion skal du gå til fanen "Billede" i Photoshop 2018 og vælge "Billedstørrelse" nedenfor.
Når du indtaster højere værdier for bredden og højden af ​​dit billede, skal du ikke glemme at vælge "Bevar detaljer 2.0" under "Resample" -alternativet.
Husk også at holde din opløsning ved 300 ppi.

 

Oprindelige artikkel findes på Fstoppers.com
S
krevet af Burak Erzincanli

Mange grunde til at benytte Capture One
Årets Fotograf 2017

Related Posts