Bloggen

Portrætfotografering

Portrætfotografering med een flash

 3S11163

Flere medlemmer af Fotoklubben ISO6600 Vejen havde et ønske om at lære deres egen flash at kende til brug ved portrætfotografering. Som altid fik vi ved fælles hjælp sat et program sammen som vi så havde den første seance af onsdag i uge 45.

 

 3S11176

For at kunne styre lyset ved portrætfotografering er det vigtigt at man kender sin flash styrker og svagheder, så derfor blev der sat et struktureret forsøg op, hvor der blev skruet trinvis på parametre som havde indvirkning på det færdige resultat.

 3S11167

Vores alle sammen Jannie havde skaffe to tålmodige modeller som gjorde et fantastisk stykke arbejde for os og havde den nødvendige tålmodighed når vi diskuterede de opnåede resultater mellem de enkelte skud.

 3S11173

Der skal ikke herske nogen tvivl om at der blev arbejdet seriøst med emnet og selvom aftenens udfordring var begrænset ved at man kun måtte bruge en flash og en opblødning, så kom der rigtig mange gode diskussionen og AHA oplevelser ud af aftenen.

 3S11168

Der blev diskuteret livligt og forklaret meget grundigt under de enkelte opstillinger og alle der deltog den aften gik hjem med en viden som de ikke havde da de kom.

 3S11174

Næste gang er det så med to eller tre flash der skal arbejdes og senere i december hedder emnet for en aften highkey og efter juleferien kommer så en aften med Lowkey. Jo i Fotoklubben ISO6600 bliver der arbejdet seriøst og altid med et smil på, på alle klubaftner

 3S11180

 3S11166

 

 

Portrætfotografering II
Fotoklubben ISO6600 Vejen besøger Hamborg