Bloggen

Godt (foto) nytår i Iso6600

Når året går på held, så går tankerne for mig helt automatisk tilbage til de begivenheder der har været i løbet af året og som har gjort indtryk på én.

En af de positive ting der for mig er sket i år er det at vi har startet en ny fotoklub op hvor vi lægger stor vægt på at vi er aktive på hver klubaften og at vi alle bidrager med det vi kan, uanset hvilket niveau vi så selv føler vi er på og det gode er, at det er ikke noget der på nogen måde er formaliseret i vores oplæg, men faktisk har været implicit fra den første tur vi mødtes til, hvor turen gik til Tørning Mølle. Flere ture fulgte og vi kom faktisk en del rundt inden vi egentlig blev enige om at starte en ny klub op. Jeg skal være den første til at indrømme, at jeg i starten ikke var helt vild med ideen om at starte en anden fotoklub op, men her i bagklogskabets klare lys så var det godt i fik mig overbevist. Det var helt vildt inspirerende at vi ”bare” til en kop kaffe på en af vores fototure til Remisen i Lunderskov, kunne sidde stille og roligt og tale om emnet og inden vi rejste os igen, så var ideen til hvad klubben kunne hedde, den form vi gerne vil have og meget andet diskuteret og sat på plads. FANTASTISK.

 

Det er så siden gået stærkt og vi er blevet mange allerede nu, uden at reklamere eller gå på fangst i andre foreninger, har allerede mange dygtige, kompetente og rare mennesker fundet frem til os. Udover at vi har etableret foreningen, så er den allerede godkendt ved folkeoplysningsudvalget og vi arbejder meget stærkt på at få et fast lokale til vores klubaftner. Vi har haft mange klubaftner, hvor der udover kaffen, er blevet arbejdet seriøst med vores hobby i form af oplæg om kamerateknik, billedindhold og redigering heraf, hvor vi har lært nye teknologier som har forandret vores billedbehandling og i hvert fald lettet min og andres arbejdsform rigtig meget – TAK for det.

Vi har også diskuteret de mere abstrakte emner såsom kreativitet og processen i at fremstille billeder som er seværdig for andre også. Det har været nogen gode aftner hvor ALLE har bidraget med deres synspunkter uanset hvor fjernt emnet egentlig lå for én personligt, endnu en gang tak for det, for det er rart at arbejde med seriøse, ærlig og rare personer som jer. Den måde som vi interagere med hinanden på gjorde også at jeg og den øvrige bestyrelse ikke var nervøse for at kaste vore emne ”The project” ud til jer. Selvom ikke alle var lige på linje med emnet i starten og måske havde svært ved at se værdien heraf, så har i kastet jer over arbejdet og allerede nu er de første resultater opnået. Bevares der er selvfølgelig noget der skal finpudses, men vi har nu en erfaring som gør at også dette nok skal komme på plads.

Jeg personligt glæder mig allerede nu til vores bestyrelsesmøde den 4. januar, hvor vi skal sammensætte programmet for resten af vinteren og med alle de gode ideer i havde til vores juleafslutning, så skulle det bare blive en formssag.

Så jeg vil her bare sige velkommen til et rigtig godt foto nytår i vores klub Iso6600 og tak for det gamle.

Preben Nielsen

ISO6600's program for vinteren
Rømø motor Festival 2016