Bloggen

Glædelig jul og godt Fotonytår

Glædelig jul og godt Fotonytår

Så er der næsten gået endnu et kalenderår som også er det første hele kalenderår i Fotoklubben ISO6600, et år der har været præget af aktivitet, kammeratlig samvær og masser af billeder. Vi har arbejdet aktivt på klubaftner, vi har forsøgt os frem med aktiviteter af forskellig art og med forskellige interesseområder, men fælles for alt, med høj aktivitet fra de deltagere der er mødt frem på aftnerne.

flensborjulemarked


Foto: Mike

Vi har haft så meget aktivitet at de to aftner hvor programmet er gået i vasken af den ene eller anden årsag, så har man alligevel syntes at det var en god klubaften, hvor vi havde tid til at diskutere og hyggesnakke om vores fælles hobby.

Vi har haft mange udflugter med skiftende antal deltagere, men uanset om vi har været få eller mange, så har fællesskabet, hyggen og interessen for foto været det fælles incitament for deltagelse. Vi har haft et par projekter i løbet af året, den ene mere udfordrende end den anden, og vi har såvel tilføjet nye som vi har skrinlagt en enkelt. Sofaen var med på tur men den blev for besværligt at køre/slæbe rundt, så hjernerne er sat i blød, for at finde et nyt projekt.

Vores største projekt har været Kongeaastien, hvor det er en fryd at se billeder på diverse infoskærme rundt omkring i kommunen, hjemmesider og Vejen kommunes Facebook profil. Jeg glæder mig til at se det færdige katalog for Vejens kommunes gratis naturoplevelser, som var et projekt som kom ind fra højre på grund af det samarbejde vi har med Kongeaastien.

søren3
Foto Søren H

Noget af det der gør mig personligt stolt er de store ture, hvor vores ægtefæller/kærester/ familiemedlemmer har været inviteret med. De har bidraget i den grad til at vores sammenhold, hyggeniveau og indhold på vores ture. Vi startede med en hyggetur til WunderWelt med masse af modeljernbane, så en efterårstur rundt i Hamborg og til sidst vores juleafslutning med dejleg mad på Gnomen Keller i Flensborg, ja det er sågar fra dem der er kommet opfordring til en forårstur til Hamborg i bededagsferien, hvor vi har mere end en overnatning.

Tage Nielsen4
Foto: Tage

Her til sidst vil jeg benytte lejligheden til at ønske alle klubbens medlemmer og deres familier er rigtig god jul og godt nytår, jeg glæder mig til det kommende år, hvor vi nok skal få sat et fantastisk spændende program sammen. Mest af alt glæder jeg mig til at være sammen med jer spændende, dygtige og kammeratlige mennesker, forhåbentlig kan vi sige god dag til nye medlemmer i løbet af året som lige som os, deler interessen for foto.

Filformater i Lightroom og Photoshop
Naturlige og kreative portrætter i blødt lys ved h...