Bloggen

Femten sol ned- og opgange på en dag

ISO6600 Vejens aktive fotoklub har været på tur til Miniaturelandet Wunderwelt i Hamborg hvor solen går ned og står op igen hvert 20. minut. 10 personer fra klubben mødtes tidlig lørdag morgen på Flensborg banegård for at ta’ toget Til Hamborg, hvor der udover miniaturelandet også stod på solenedgang over Hamborgs tage fra det nye Elbphilharmonie, besøg på Hamborgs Rådhus og selvfølgelig pleje det gode kammeratskab i klubben.

Soeren Haahr1

Det er svært at forestille sig hvad der venter én og for de fleste af turens deltagere var det det første besøg i Miniaturelandet Wunderwelt og derfor også svært at forberede sig til eller for den sags skyld forestille sig, hvad der venter og hvad der er brug for af udstyr.

 

Preben Nielsen3

Der er mulighed for a tage de store ”landskabsbilleder” såvel som de små detaljer i opstillingerne. Detaljer er der mange af, giraffen der kører bil, Ghostbusters der pludselig dukker op i en baggård til det Sixtinske Kapel, eller køerne som er udstyret med dykkerudstyr så de kan græsse på havets bund.

Mike Hoff5

Der er motiver til mange besøg i Miniaturelandet Wunderwelt og selvom man ikke er toginteresseret, så er der så mange gennemførte detaljer at man ikke kommer til at kede sig om man så er der en hel dag.

Tage Nielsen4

Efter fem timer rundt på Miniaturelandet Wunderwelt var der efterhånden så fyldt af besøgende, at det ikke var muligt at tage billeder ordentlig så derfor blev kaffen indtaget på en hyggelig Cafe inden turen gik til Hamborgs Rådhus. En halv time senere var hele holdet på vej ud til Hamborgs nye vartegn/bygning, Ebphilharmonie. Desværre var vejret ikke med klubben her da solen havde gemt sig bag et tykt lag af skyer, men heldigvis blev det tidligt mørkt så et par ”natskud” blev det da til, inden aftensmaden blev indtaget på Landungsbrücken på Hamborg Havn.

Annalise Soerensen1

Det var en flok trætte deltagere som vendte mod Flensborg igen sent aften, men der var billeder med hjem til flere aftner foran computeren og et var alle enige om, det var ikke sidste gang vi besøger Miniaturelandet Wunderwelt.

Preben Nielsen1

Annalise Soerensen2

Billeder på nettet
NIK software