Bloggen

Så er vi igang igen

Så er vi igang igen!

Klebaek 3
(foto: Preben Bruus)

 

Efter et forrygende travlt første år, så har vi taget hul på sæson II med en masse spændende projekter. Vi er godt i gang med at fotografere de 10 mest besøgte turist attraktioner i Vejen Kommune med gratis adgang, et projekt vi vil vende tilbage til hen over de fire årstider.

 

ghost
(foto Gert Berendtsen)

Vi er også i gang med vores projekt sofa, hvor vi har slæber vores sofa med i forskellige miljøer, hvor den så skal indgå i billedet helt eller delvist. Vi har blandt andet været i Christinero, for at lave nogle billeder der passer til historien der. Det er fantastisk at se resultatet af de mange forskellige løsninger i optagelse og specielt i den efterfølgende billedbehandling.

bryllup2a

Der er selvfølgelig også nye projekter i støbeskeen for den kommende sæson, en af dem er Bryllupsfotografering, hvor vi lave vidensdeling 360 grader rundt om hvad der er godt at gøre før, under og efter fotograferingen.

Klubaften

Vores klubaftener er altid spændende, ikke alene arbejder vi med indhold i billeder hver aften, men der er som regel et eller andet teknisk på programmet også. Vi snakker ofte billedredigering, optageteknik eller belysning i form af flash eller kunstlys.

fischmarkt

Vi skal også på fototure, et af de nye tiltag er en udløber fra vores Hamborg tur til Wunderwelt, hvor der blev foreslået at vi tog en overnatning den næste gang vi vil besøge byen. Det gør vi så den 27. oktober, hvor vi mødes ved hotellet kl. 10 lørdag formiddag, for derefter at tage rundt i Hamborg hele dagen, stå tidligt op søndag morgen, tage ind til Fischmarkt for at opleve stemningen, inden vi ved middagstid skilles for at køre mod Danmark igen.

PaaTur

Alt i alt har vi sammensat et spændende program for vintersæsonen som vi tror på at vores medlemmer vil synes om. Hvis du endnu ikke er medlem men har lyst til og interesse for fotografi, så mød op på en af vores klubaftner og se om det er noget for dig. Du er hjertelig velkommen

Macro og DigiCamControl
God Sommer