Bloggen

INSTAGRAM FOTOKONKURRENCE - Tæt på skoven, tæt på PEFC

Del dit foto på Instagram ved at bruge
#TætPåSkoven

Vil du have muligheden for at vinde en masse spændende præmier, og kvalificere dig til "Årets internationale PEFC fotograf" samtidig med, at du hjælper med at synliggøre, hvor vigtigt det er at beskytte verdens skove?
Så skal du deltage i PEFC fotokonkurrence 2019: Tæt på skoven - tæt på PEFC!


2019 er et specielt år for alle os hos PEFC, for vi fejrer at vi i 20 år har arbejdet for en mere bæredygtig verden, lokalt og globalt. Du kan være med til at fejre vores 20-års jubilæum ved at fortælle os hvad verdens skove betyder for netop dig. Hvornår føler du dig #TætPåSkoven? Hvordan er skoven med til at gøre en forskel i dit liv? Hvad end skoven betyder for dig, vil vi gerne se det. Udtryk dig selv gennem billeder og deltag i konkurrencen.

Du kan deltage I konkurrencen med mange forskellige billeder: skoven har uendeligt mange muligheder og følelsen af at være #TætPåSkoven kan opstå i mange forskellige sammenhænge. Del dit billede, som viser, hvornår du er #TætPåSkoven.
Det kan være billeder af naturskønne landskaber, træer og dyreliv. Eller billeder fra vandreture og cykelture i naturskønne områder. Det kan også være forskellige træprodukter, som bringer tankerne mod skoven.

Du kan deltage med så mange forskellige billeder du vil. Det er kun fantasien, der sætter grænser! ...

Hvis noget af dette har, den mindste smule interesse, så prøv at smutte forbi PEFC hjemmeside og læs mere.Om PEFC

PEFC, Programme for the Endorsement of Forest Certification, er verdens største skovcertificeringssystem. Vi blev stiftet I 1999 for at små skovejere og mindre familieskovbrug kunne udvikle og demonstrere bæredygtigt skovbrug.

20 år er gået, og i dag er der er mere end 300 millioner hektar skov som er certificeret efter vores internationalt anerkendte miljømærke. En PEFC-certificering sikrer at skove forvaltes ansvarligt og giver mulighed for, at alle kan tage et bevidst valgt når, der handles med træ og træbaserede produkter.

Du har måske allerede set os, når du handler i dit lokale supermarked, når du køber møbler eller læser i et blad – hold øje med PEFC-logoet når du køber ind.

For mere information, besøg vores hjemmeside www.pefc.dk

Man bliver aldrig for gammel til at lege med vand
Fotoudstillinger

Related Posts