Bloggen

God Sommer

Hold da op sikke et år vi har haft!

Ravningevej002

Det er nu godt og vel et år siden vi besluttede os for at lave en ny fotoklub, hvor vi kan mødes i en god og kammeratlig tone uden klike dannelser af enhver art og bare dyrke vores hobby på det plan som vi nu ønsker individuelt. Der har endnu ikke været en klubaften, hvor der ikke er arbejdet seriøst med emner, uanset om det så har været emner som lå fjernt for de fleste, så er der gået til vaflerne når ideerne skulle føres ud i livet.

Her tænker jeg på ”The Project” hvor mange måbede da de blev præsenteret for projektet og absolut ikke kunne se sig selv i opgaven, så er der alligevel kommet en masse gode ideer frem til løsning af projektet

svane

(foto Annalise Sørensen)

Inden vi var færdig med det første projekt så søsatte vi endnu et ”Project Natural Invironment”, hvor der igen blev produceret en masse seværdige billeder af den nære natur som omgiver os. At billederne har en god kvalitet kan vi se på de forespørgsler der kommer, om at måtte benytte dem i forskellige publikationer og hjemmesider. Igen godt gået af os alle.


Det jeg er mest imponeret over i vores klub, er den selvfølgelighed at alle bidrager med det de kan og at vi på en aften kan runde så mange forskellige emner, så selv de mere garvede fotografer næsten mister pusten heraf. Jeg tror ikke der har været en klubaften endnu, hvor man er gået hjem uden at have fået lært noget nyt, fået nye input eller fået hjælp til en eller anden udfordring.

skærsoe

(foto Tage Nielsen)

Jeg glæder mig til at vi starter op den 9. august igen, hvor skolen er lukket så vi må tage på en tur ud i det fri alt efter vejrudsigten tillader så hold øje med hjemmesiden i dagene op til. Programmet for efteråret er endnu ikke fastlagt, men vi ha jo allerede fastlagt et par af datoerne. Vi skal på festival med en masse veteranbiler den 9. og 10. august, vi skal på tur til Hamborg igen den 28. og 29. oktober, hvor vi skal fotografere i Hamborg både i dagslys og om natten for at slutte af med en tur på Hamborg Fischmarkt. Jeg glæder mig allerede.

 

skelhoej 1

(foto Get Berendtsen)

Så er der kun tilbage at ønske jer alle en god sommer med en masse godt fotovejr, vi ses den 9. august og hvis du som ikke medlem læser dette her og det har vakt din interesse, så er du mere end velkommen til at kigge forbi.

 

Så er vi igang igen
Billeder på nettet