Bloggen

Fotowalk

Fotowalk

Mandag den 7.maj mødte der ca 20 mennesker op til en fotowalk rundt om Jels søen, en gåtur hvor der blev givet fif til lidt anderledes måde at tage billeder på.

fotowalk

 

Efter en kort introduktion gik turen ind i skoven på nordsiden af mellemsøen, her blev der talt om motiver hvor tidspunktet for fotografering havde været meget tidligere på dagen. Der blev talt om at fange lyset og strukturen i naturen så man opnår lidt stoflighed i billedet

fotowalk1a

Det ledte helt naturlig til at tale om at fange stemningen fra skoven på billedet, hvad man kan gøre for at ”snyde” kameraet til at tro det faktisk er mørkere end det måler ved hjælp af eksponeringskorrektion .

fotowalk3

Der lev lyttet intens til de instruktioner der blev givet for derefter at afprøve indstillinger og se hvad forskellen er når man lige korrigerer lidt på optagelserne.

fotowalk4

For at vise lidt af det vi også arbejder med i fotoklubben så var der engageret et par modeller som lod sig fotografere af et par af vores medlemmer, der blev fortalt om hvordan vi håndterer modelfotografering med underskrivelse af modelkontrakt, altid minimum 2 fotografer og at modellen gerne må medbringe anden person til fotograferingen.

fotowalk5

Turen gik videre rundt om søen hvor der blev stoppet flere steder der var mulighed for at fotografere motiver på en lidt anderledes måde

fotowalk6

 

Triggere til speedlights
Fotowalk med Fotoklubben ISO6600 rundt om Jels Søe...