Bloggen

Fotoklubben ISO6600 Vejen besøger Hamborg

Hamborg

Lørdag den28. oktober 2017 havde en stor del af Fotoklubben ISO6600 Vejen sat hinanden stævne i Hamborg, hvor man vil bruge weekenden til dels at se sig omkring i Hamborg, men også besøge nogle af de alternative steder som måske ikke er så kendte.

 

Thorkild

Kl. 10 lørdag formiddag mødtes vi på hotel Engels i Hamborg for at gå direkte ned og tage U-bahnen ind til havnen. For at få et overblik over den del af havnen som er tilgængelig for offentligheden tog vi en af rutebådene som sejlede langs havnen.

 

Preben

Preben3

En tur ned i den gamle Elb-tunnel blev der også tid til, hvor der flittigt blev øvet lange lukketider og streetfoto.

søren1

En model blev det også til

flemming4

Efter turen i den gamle tunnel var det tid til at finde et sted hvor frokosten kunne indtages, det blev Karlstadts cafeteria i centrum af Hamborg. Snakken gik som altid når hyggelige mennesker mødes, der blev diskuteret fotos, politik og ja hele verdenssituationen blev ”næsten” ordnet.

flemming

Efter endt frokost var det tid til at besøge nogen af de lokationer som ikke er så kendte, en del af påhænget mente dog at det var bedre at besøge butikkerne i Centrum så vi aftalte at mødes senere til kaffen.

søren4

Chilehouse stod på ønskelisten over besøg og selom vejret ikke var med os så efter en kort gåtur fandt vi frem til bygningen som blev gennemfotograferet.

Thorkild2

Thorkild3

En tur ned i Speicherstadt stod også på programmet og der blev igen arbejdet med forskellige emner.

flemming1

Nogen arbejdede med portræt,

søren3

flemming2

andre med arkitektur….

Tage1

…… mens andre igen gik helt tæt på detaljerne.

Morten

Så var det tid for kaffe og kage, herefter skulle Elbphiloharmonie besøges så turen gik tilbage til Landungsbrücken hvor færgen blev taget så der kunne tages billeder fra søsiden inden vi besøgte bygningen.

Thorkild5

Thorkild6

Tage3

Aftensmaden blev indtaget på den Bayerske restaurant hvor snakken igen gik lystigt hen over musik og anden larm, men hyggelig var det.

Det var efterhånden sent på aftenen og vi skulle tidlig op næste morgen for at tage på Fischmarkt kl. 6, så påhæng og enkelte trætte medlemmer valgte at tage tilbage på hotellet, mens en stor håndfuld tog til bage til Elbphiloharmonien for at tage nat billeder.

Tage7

Der var også et billede i Speicherstadt som skulle tages så de tre km blev henlagt i stiv kuling til fods så billederne kunne komme i kassen inden vi kørte trætte tilbage til hotellet.

Speicherstadt

Som skrevet tidligere blæste det op i løbet af aftenen og desværre så tiltog det i løbet af natten således at vandet stod op i gaderne så Fishmarkt den søndag blev aflyst. Så vi fik lige et par timers ekstra søvn og tog så morgenmaden på hotellet inden vi igen vendte hjemad.

Thorkild4

Det har været en fantastisk oplevelse at være samlet så mange til en fototur som inkluderede en overnatning. Alle snakkede med alle, hyggelig stemning var der på hele turen og der blev også foreslået at næste gang vi besøger Hamborg med fotoklubben, skal vi have to overnatnin., Så reserver allerede nu den 27. 28 og 29. april 2018, for der kunne der godt komme en ny Hamborg tur.

 

 

 

Portrætfotografering
Lightroom Classic CC eller hvad ?