Bloggen

Hvis du bare lige havde…….

Hvis du bare lige havde…….

Preben N 1b

 

Det er ingen hemmelighed at vi alle ser forskelligt på, hvad der gør et billede til et godt billede. Vi har også alle oplevet kritik af vores egne eller andres billeder, hvor der lige er blevet foreslået at gøre det ene eller andet for at opnå det perfekte resultat. Mange gange har vi diskuteret, hvis vi nu bare lige skar billedet til i den ene eller anden siden, flyttet vores hovedmotiv ned i det gyldne snit eller …… jo du ved nok hvad jeg mener.

Mike1

Det har vi taget konsekvensen af i fotoklubben ISO6600 Vejen. Alle medlemmer har fået udleveret to RAW filer som tidligere har været vist i anden sammenhæng og hvor billederne er blevet bedømt med nogen af disse bemærkninger. Derefter hav hvert medlem så redigeret billederne således som de nu synes det burde være.

Preben B 1b

Resultaterne blev meget forskellige som det kan ses af billederne her i blogindlægget, nogen er til sort/hvid og nej det var ikke undertegnede, andre til de bløde kontraster mens andre igen er vilde med de klare skarpe farver.

Jannie 1 b

Jan 1b

Billederne blev fremvist på en klubaften hvor vi så diskuterede de meget forskellige forslag og også her kom der mange gode diskussioner omkring de enkelte forslag.

Jannie 2

Mike 2

Da aftenen næsten var omme før vi fik begyndt, så må vi endnu en gang konstatere at vi havde afviklet endnu en klubaften med høj aktivitet og sagligt indhold.

Tage 2

Vi glæder os allerede til næste gang, som vi alle var enige om burde komme.

Preben N 2

Start med studie lys
En komplet vejledning til retouchering af øjnene i...